1ος μήνας

27/10/2006 at 14:14 Σχολιάστε

Ο πρώτος μήνας έκλεισε πριν καμιά δεκαριά μέρες (στις 18/10/2006). Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά: αρκετοί πελάτες ενώ όλα τα προβλήματα λύθηκαν επιτυχώς. Η αγωνία των πρώτων ημερών για το αν θα χτυπήσει το τηλέφωνο έχει πλέον εξαφανιστεί.

Αντιμετωπίσαμε αρκετά διαφορετικά προβλήματα: ιούς, αναβαθμίσεις, χαμένα mail, εγκατάσταση περιφερειακών, σύνδεση στο internet κ.α. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκε να καταφύγουμε σε δραστικές λύσεις του τύπου «format και εγκατάσταση» ακόμα και σε ζόρικες περιπτώσεις. Σε αυτό βοήθησε και η καλή οργάνωση σε εργαλεία και προγράμματα (περισσότερα σε κάποιο επόμενο post).

Η διαφημιστική μας προσπάθεια κρίνεται επαρκής αν και ακόμα έχουμε αρκετά να μάθουμε. Οι διαφημίσεις στις 2 τοπικές εφημερίδες δε φαίνεται να απέδωσαν, ενώ αντιθέτως τα φυλλάδια και οι αφίσες με χαρτάκια για κόψιμο πάνε καλά. Φυσικά ακόμα δουλεύουμε σε μικρή ακτίνα γύρω από την έδρα μας (Γέρακας – Αγία Παρασκευή) και αναμένουμε συνεχή αύξηση καθώς σιγά σιγά θα ανοιχτούμε σε νέες περιοχές της Αθήνας.

Δημήτρης

Entry filed under: Εταιρία.

Διαφημίσεις Αφίσες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Προφίλ

Η HelpJet είναι μια νέα εταιρία που έχει σκοπό να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Περισσότερα...

Feeds

Δημοφιλή άρθρα


Αρέσει σε %d bloggers: