Φυλλάδια

05/09/2006 at 19:24 Σχολιάστε

Όπως λένε όσοι ασχολούνται με το χώρο της διαφήμισης, η καλύτερη διαφήμιση είναι το word of mouth, δηλαδή να σε συστήνουν οι υπάρχοντες πελάτες σου, να μιλάνε για σένα με καλά λόγια κλπ.

Όμως για να φτάσεις να έχεις πελάτες χρειάζεσαι πιο παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης. Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε ότι το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσουμε είναι τα απλά φυλλάδια και φυσικά κάρτες.

Ρίξαμε μια ματιά σε Ελληνικές εταιρίες που κάνουν τέτοιες δουλειές. Οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αλλά το πρόβλημα είναι ότι σου ζητάν να δώσεις το δημιουργικό έτοιμο. Αν θες να σου το κάνει κάποιος γραφίστας, το κόστος ανεβαίνει πολύ.

Ευτυχώς ο Κώστας είχε πρόσφατα παραγγείλει κάρτες για κάποιους γνωστούς του από ένα site του εξωτερικού, το VistaPrint και είχε μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα. Εκεί, εκτός από τις πολύ καλές τιμές (αρκετά φθηνότερα από Ελλάδα), έχει και εκατοντάδες έτοιμα design τα οποία μπορείς να τροποποιήσεις και κατόπιν να τυπώσεις. Επίσης έχει μεγάλη ποικιλία φυλλαδίων, μεγεθών, χαρτιών, χρωμάτων κλπ.

Μετά από κάποια σκέψη καταλήξαμε σε postcards (χαρτί μέγεθος A6 και σκληρό) για τα διαφημιστικά και μη επώνυμες κάρτες (δε γράφουν ονόματα, μόνο εταιρικά στοιχεία και υπηρεσίες). Με αρκετούτσικη δουλειά καταλήξαμε στα εξής designs, τα οποία και παραγγείλαμε:

Φυλλάδιο εμπρός

Φυλλάδιο πίσω

Κάρτα μπρος

Δημήτρης

Entry filed under: Εταιρία, Ιδέα.

Γιατί τεχνική υποστήριξη; Γιατί να είμαστε 2;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Προφίλ

Η HelpJet είναι μια νέα εταιρία που έχει σκοπό να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Περισσότερα...

Feeds

Δημοφιλή άρθρα


Αρέσει σε %d bloggers: